Hjelp mot utbrenthet

Opplever du at utbrenthet og slitenhet begrenser deg fra å leve livet du ønsker å leve? Overvinne app hjelper deg med å takle utfordringer med utbrenthet gjennom tips, teknikker og metoder basert på kognitiv terapi.

KAMPANJE: 50% RABATT
KODE: SOMMER50
Prøv gratis
overvinne angsten
Hjelp til å overvinne utbrenthet

Overvinne app er utviklet av norske psykologer som vil hjelpe deg med å ta det første skrittet mot å håndtere din utbrenthet og slitenhet. Overvinne baserer seg på kognitiv terapi som hjelper deg å se sammenhenger mellom tenking, handling og følelser.

Overvinne app tilpasser seg til dine følelser og gir deg hjelp og støtte gjennom videoer, lydfiler og gode råd på kvelden. Da blir natten og neste dag lettere.

Digitalt terapiprogram

Vi har laget et behandlingsprogram til deg som kjenner på vansker med utbrenthet, utmattelse, angst, stress, grubling, engstelige tanker, utmattelse, bekymring, eller tristhet.

Du får en digital psykolog og støtte med deg i lomma, og du bruker den når det passer for deg.
Innholdet er digitalisert og tilsvarer manualene som psykologer bruker i tradisjonell behandling.Da blir det rimeligere, enklere og du slipper venterom og reise.

Effektiv behandling mot utbrenthet

Internettbaserte selvhjelpsprogrammer kan være like effektive som tradisjonell terapi. Som bruker på Overvinne får du tilgang til terapiprogram i en app som er lett å følge.

En psykolog i lomma - alltid!

Du slipper å passe tiden, samtidig som du ikke trenger å reise. Det er ingen ventetid når du bruker Overvinne som behandling.

Strukturert behandling

Du går igjennom 5 nivåer i ditt eget tempo. Du kan bruke noen få uker, eller bruke lengre tid om du ønsker.

Du er sjefen

I Overvinne app finner du lydfiler, videoer og tekster som gir deg tips og råd til hvordan du kan møte utfordringer og vansker. Hvis du forteller appen hvordan du føler deg, lytter den og responderer med tilpassede råd hver kveld.

"Vi i Overvinne tror at du selv vet best hva du trenger. Samtidig vet vi at du overvinner utfordringene dine lettere og mer effektivt om du lar oss hjelpe deg. Med dyktige psykologer og varm teknologi gir vi hjelp på en ny måte. Vi er der for deg når du trenger det, og på den måten du vet er best for deg."

— Svein Øverland, Psykolog

Prøv Overvinne i dag

PRØV GRATIS

Slik kommer du i gang

Få tilgang til Overvinne app ved å klikke på linken under. Når du har registrert deg, kan du lett benytte deg av appen. Du registrer deg som bruker på overvinne.no, og brukes samme passord og brukernavn i appen som du laster ned under.

  • Registrer deg på Overvinne.no
  • Last ned Overvinne app fra "App Store" eller "Google Play"
  • Logg inn i appen med din nye Overvinne bruker
registrer deg her
Last den overvinne gjennom App StoreLast ned overvinne gjennom Google Play

Dette sier folk vi har hjulpet

Thomas, 31 år
“Jeg hadde det ekstra tungt, og visste ikke helt hvordan jeg skulle håndtere hverdagen. Så fikk jeg et varsel fra Overvinne app, et fint råd om det å snakke med noen. Det traff rett hjem, og jeg følte jeg hadde støtte der og da. Av og til er det alt man trenger; Å vite at man ikke er alene. Og i det øyeblikket følte jeg at jo, -dette klarer jeg.”

Maja, 23 år
“Råd basert på mine stemningsrapporter var midt i blinken, fantastisk at du kan notere det du føler i løpet av dagen, og deretter få feedback som kan hjelpe deg sortere alt på slutten av dagen. Appen er enkel å håndtere og hele prosessen er veldig smooth".

Overvinne logo
Jarleveien 4, 7041 Trondheim  |  post@overvinne.no  |  Org. nr. 913820622